Brutala sågningen: ”Det största rövhålet jag någonsin träffat”

Ulricehamn Artikeln publicerades
Foto: Helena Berg

Veckans gäst i ”Alla hatar Borås” är Uport-generalen Sebastian Andersson.

I veckans avsnitt avslöjar han hur artisterna betett sig utanför scenen i samband med festivalerna.

Sämst betyg i uppförande får Magnus Uggla.

– Jag kommer aldrig träffa en människa som är en sådan ”dick” som Magnus, säger Sebastian Andersson.

 

– Vi har haft Magnus Uggla två gånger och första gången var han det största rövhålet jag någonsin träffat. Jag sade det i två år efter hans första besök, att jag kommer aldrig träffa en människa som är en sådan ”dick” som Magnus. Till och med hans eget crew var rädda för honom. Det var hemskt.

Senare nyanserar Sebastian Andersson bilden något. Han menar att Uggla medvetet satte Uport-organisationen på prov genom att ställa höga krav på gästvänligheten för artisterna:

– Vi hade honom i år igen och det bevisar hur mycket rävspel det är i event- och festivalbranschen. Allt han gjorde första året var för att testa oss. När de sedan märker att allt funkar med mat och kravlistor, så vet de att de har fått rätt ”attention” och det kommer att funka bra på scen i slutändan. Han testade allt – varenda liten pinal. De ringde några minuter i förväg och sa att de skulle ha en kupévärmare… i augusti. Men allt var ett test. Den senaste gången var han helt annorlunda. Han visste att Uport var ett bra ställe och allt allt skulle funka före, under och efter spelningen. Det var en helt annan stämning.

 

Lyssna på tidigare avsnitt här:

Mathias Svensson

 

Peder Englund

 

Wiktoria Johansson

 

Milad Ramezankhani

 

Johanna Almgren

 

Aronchupa

 

James Åke Englund

 

Lasse Nilsson