13 personer misstänks för narkotikabrott

Ulricehamn Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

En narkotikainsats i Ulricehamn och Tranemo i förra veckan resulterade i att 13 personer i Ulricehamn, de flesta unga, är misstänkta för narkotikabrott, uppger Ulricehamns Tidning.

Stefan Andersson vid polisen i Ulricehamn uppger för UT att alla misstänkta är från Ulricehamns kommun och den yngsta är 16 år. På vilket sätt misstanken uppstått är oklart. Polisen beslagtog en mindre mängd narkotika och har tagit prover på personerna som ännu inte har analyserats. Insatsen gjordes av polisen i Ulricehamn och Borås i samarbete med Ulricehamns kommun och hundpatruller användes.

– Syftet är att upptäcka ett problem och ge hjälp och stöd till den drabbade, säger Stefan Andersson till UT.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.