TT-Utrikes

Porrstjärna om Trump: Ville inte bli president

TT-Utrikes Artikeln publicerades

Den tidigare porrstjärnan med artistnamnet Stormy Daniels döljer inte något i sin kommande bok om sin påstådda affär med Donald Trump. Hon ger ingående beskrivningar av Trumps prestationer i sängen och andra detaljer om deras relation 2006.(TT)

Den tidigare porrstjärnan med artistnamnet Stormy Daniels döljer inte något i sin kommande bok om sin påstådda affär med Donald Trump. Hon ger ingående beskrivningar av Trumps prestationer i sängen och andra detaljer om deras relation 2006.

Boken kommer inte ut förrän den 2 oktober, men brittiska tidningen The Guardian har kommit över ett exemplar av "Full Disclosure" (Totalt avslöjande).

Daniels, eller Stephanie Clifford som hon egentligen heter, skriver att hon höll kontakt med Trump i ett år, i hopp om att få vara med i hans realitysåpa "The Apprentice". Hon hävdar att Trump lovade att ge henne möjligheter att fuska för att få vara kvar i programmet längre.

Hon berättar också att hon häpet följde Trumps försök att bli presidentkandidat 2016. "Han ville inte ens bli president", skriver hon.