Wiland: "Helhetsgrej som kollapsade"

Nollan försvann snabbt. Till slut hade Johan Wiland tvingats kapitulera fem gånger. - Ja, det var inte så roligt, sade han efter 0-5 mot Paris SG i Champions League. En, kanske två räddningar.(TT)
Publicerad 25 november 2015

En, kanske två räddningar. Det var Malmö-målvakten Johan Wilands snabba analys av sin insats i storförlusten mot PSG på Swedbank Stadion.

””
””

"Den ska jag ta"

Ett av målen tog han på sig, och det var när Zlatan Ibrahimovic gjorde 3-0 fem minuter in i andra halvleken.

””

Trots förlusten har Malmö FF fortfarande chans att nå spel i Europa League. Men för att få en plats i den första utslagsrundan krävs det att klubben tar fler poäng mot Real Madrid än vad Sjachtar Donetsk lyckas med mot PSG.