TT-Sport

Wigan skrällde - slog ut Man City

TT-Sport Artikeln publicerades

Tredjedivisionslaget Wigan svarade för en jätteskräll när man slog ut Premier League-ledaren Manchester City i FA-cupen. - Det är fantastiskt. Det var en lätt match för oss - nej då, det var en otrolig kämpainsats av killarna, säger matchens enda målgörare WIll Grigg till BBC.(TT)

Tredjedivisionslaget Wigan svarade för en jätteskräll när man slog ut Premier League-ledaren Manchester City i FA-cupen.

– Det är fantastiskt. Det var en lätt match för oss - nej då, det var en otrolig kämpainsats av killarna, säger matchens enda målgörare WIll Grigg till BBC.

League One-laget var tillbakapressat matchen igenom, men i den 79:e minuten löpte sig anfallaren Grigg fri och gjorde mål.

– Jag gick inte i offside-fällan och det blev ett snyggt litet race med Kyle Walker. Jag är en målgörare och får jag chansen så sätter jag dem, säger nordirländaren till BBC.

City fick spela hela andra halvlek med bara tio man sedan vänsterbacken Fabian Delph blivit utvisad på tilläggstid i första halvlek efter en ful tackling på Max Power.

I kvartsfinalen i FA-cupen får Wigan möta Southampton.