Wendt målskytt i Bundesliga

Oscar Wendt gjorde mål för Borussia Mönchengladbach borta mot Augsburg. Svensken nickade in 2-1 i den 30:e minuten. Men han blev bestulen på hjälterollen när Augsburg kvitterade med en minut kvar.(TT)
Publicerad 26 augusti 2017

Landslagsbacken Ludwig Augustinsson spelade hela matchen här hans Werder Bremen förlorade hemma mot Bayern München med 0-2. Robert Lewandowski gjorde båda målen inom loppet av tre minuter i andra halvlek.

Branimir Hrgota hoppade in med 25 minuter kvar för Eintracht Frankfurt i 0-1-förlusten mot Wolfsburg och Robin Quaison spelade hela matchen för Mainz i 0-1-nederlaget mot Stuttgart.

Dortmund, utan bänkade Alexander Isak, besegrade Östersunds Europa League-motståndare Hertha Berlin med 2-0.