VSK avgjorde med sista skottet

Västerås SK såg ut att tappa serieledningen i bandyns elitserie. Då slog Ted Bergström till. Med matchens sista skott, på hörna i 95:e minuten, klippte Bergström in avgörande 3-2 för VSK hemma mot Bollnäs. Tidigare hade Christian Mickelsson missat en straff för Bollnäs vid ställningen 2-2.(TT)
Publicerad 25 november 2015

Tidigare hade Christian Mickelsson missat en straff för Bollnäs vid ställningen 2-2. VSK:s sjätte raka seger gör att laget behåller förstaplatsen, en poäng före Villa Lidköping. Västgötarna vann med 9-3 hemma mot TB Västerås efter att både David Karlsson och Daniel Andersson blivit tremålsskyttar.

Onsdagens övriga resultat: Hammarby-Vetlanda 6-4, Kungälv-Sandviken 3-7, Sirius-Vänersborg 2-6 och Kalix-Edsbyn 4-3.