Viktig seger för jumbon Rögle

SHL-jumbon Rögle tog säsongens andra seger och fick revansch på nykomlingen Timrå för förlusten i torsdags. Rögle vann hemmamötet med 3-1 efter att ha tagit greppet med två mål i första perioden. Kodie Curran sköt sitt första mål i Rögletröjan när han gjorde 1-0 på en riktig kanon redan efter 2. 11.(TT)
Publicerad 20 oktober 2018

SHL-jumbon Rögle tog säsongens andra seger och fick revansch på nykomlingen Timrå för förlusten i torsdags.

Rögle vann hemmamötet med 3-1 efter att ha tagit greppet med två mål i första perioden.

Kodie Curran sköt sitt första mål i Rögletröjan när han gjorde 1-0 på en riktig kanon redan efter 2.11. Samuel Jonsson gjorde 2-0 innan första perioden var över.

Timrå, som överraskat i inledningen av serien, var blekt i första perioden men fick till slut utdelning då Sebastian Collberg, de två senaste säsongerna i just Rögle, reducerade med sitt sjätte mål för säsongen.

Närmare kom dock inte Timrå, i stället kunde Ted Brithén göra 3-1 i tom kasse och Rögle ta en nödvändig trepoängare.