Vetlanda sänkte obesegrat Villa i 93:e

Efter sex raka segrar åkte Villa Lidköping överraskande på säsongens första förlust i elitserien. Vetlanda vann en riktig bandyrysare med 7-6 efter att Patrik Johansson avgjort i 93:e minuten. Smålänningarna såg ut att ha avgjort redan när tremålsskytten Joakim Andersson satte 6-4 i 86:e minuten.(TT)
Publicerad 18 november 2017

Efter sex raka segrar åkte Villa Lidköping överraskande på säsongens första förlust i elitserien. Vetlanda vann en riktig bandyrysare med 7-6 efter att Patrik Johansson avgjort i 93:e minuten.

Smålänningarna såg ut att ha avgjort redan när tremålsskytten Joakim Andersson satte 6-4 i 86:e minuten. Men Villa reste sig inför hemmapubliken. Johan Esplund reducerade i 89:e minuten och Tim Persson trodde nog att han räddade en poäng med sitt 6-6-mål i 92:a minuten.

Vetlanda klättrade i och med säsongens tredje seger upp på åttonde plats. Villa är kvar i topp med tolv poäng.