Värnamos Kozica straffade Jönköping

Serieledaren i superettan, Jönköpings Södra, såg ut att ta tre nya poäng i smålandsderbyt mot Värnamo. Men Dzenis Kozica läckra straff fixade 1-1 inför storpubliken på Finnvedsvallen. Värnamos anfallare tog sig in i straffområdet, sparkades ner och var sedan iskall från elvameterspunkten.(TT)
Publicerad 4 augusti 2015

Värnamos anfallare tog sig in i straffområdet, sparkades ner och var sedan iskall från elvameterspunkten. Med en lätt lyftning satte han 1-1 i den 65:e minuten.

””
””

Robert Gojani gav Jönköping ledningen, med en hårt skruvad frispark i den 60:e minuten. I det läget såg serieledaren ut att ta ännu en trepoängare, men det blev alltså bara oavgjort.

””

Den första halvleken bjöd inte på något skönspel. Hetaste målchansen hade Jönköpings Fredrik Olsson, men anfallarens avslut i den 38:e minuten rullade utanför Björn Åkessons vänstra stolpe.