Vancouver vann på straffar

Matchen mellan Anaheim och Vancouver i nattens NHL-hockey fick avgöras på straffar efter 1-1 vid full tid. Anaheims Jacob Silfverberg inledde med att sätta sin straff. Men i den andra omgången missade den svenske lagkamraten Rickard Rakell och bortalaget kunde vinna straffläggningen och matchen med 2-1.(TT)
Publicerad 13 oktober 2015

Matchen mellan Anaheim och Vancouver i nattens NHL-hockey fick avgöras på straffar efter 1-1 vid full tid. Anaheims Jacob Silfverberg inledde med att sätta sin straff. Men i den andra omgången missade den svenske lagkamraten Rickard Rakell och bortalaget kunde vinna straffläggningen och matchen med 2-1. Den avgörande straffen satte Vancouvers Alexandre Burrows.

Anaheims Sami Vatanen och Vancouvers Adam Cracknell gjorde matchens båda mål under ordinarie tid, båda i den andra perioden.

I matchen mellan Philadelphia och Florida blev målvakten Michal Neuvirth stor matchhjälte för hemmalaget då han räddade 31 skott och höll nollan när Florida besegrades med 1-0. Matchens enda mål gjorde Brayden Schenn på en retur framför mål sex minuter in i första perioden.