TT-Sport

Ungern har bekymmer inför match mot Sverige

TT-Sport Artikeln publicerades

Ungern gör Sverige sällskap till mellanrundan i handbolls-VM. Det står klart efter den oavgjorda rysaren mot Egypten, som innebär att Ungern har sex poäng efter fyra matcher. Egypten ledde i slutminuten, men hade två spelare utvisade när Ungern lyckades kvittera till 30-30 och rädda en poäng.(TT)

Ungern gör Sverige sällskap till mellanrundan i handbolls-VM. Det står klart efter den oavgjorda rysaren mot Egypten, som innebär att Ungern har sex poäng efter fyra matcher.

Egypten ledde i slutminuten, men hade två spelare utvisade när Ungern lyckades kvittera till 30-30 och rädda en poäng.

Ungern kom till spel utan fotskadade målsprutan Zsolt Balogh och han väntas missa även torsdagskvällens gruppfinal mot Sverige. Mot Egypten dök nya problem upp när Iman Jamali åkte på en tuff knäskada. Som om inte det var nog skriver Aftonbladet att ytterligare två ungerska spelare, Mate Lekai och Richard Bodo, när som helst kan lämna truppen eftersom de ska få barn i dagarna.

Bakom Sverige och Ungern hårdnar det i kampen om att bli det tredje laget som går vidare från gruppspelet i Köpenhamn. Samtliga lag i gruppen - Egypten, Argentina, Angola och Qatar - har chans att gå vidare.