Uddamålssegrar för favoriterna

Barcelona hade problem med både en undermålig plan och ett hårt kämpande Valladolid i lördagens La Liga-fotboll.(TT)
Publicerad 25 augusti 2018
Barcelona hade problem med både en undermålig plan och ett hårt kämpande Valladolid i lördagens La Liga-fotboll. Den regerande ligamästaren lyckades dock, till slut, bryta dödläget mot nykomlingen, när Sergi Roberto nickade ner bollen till Ousmane Dembe

Den regerande ligamästaren lyckades dock, till slut, bryta dödläget mot nykomlingen, när Sergi Roberto nickade ner bollen till Ousmane Dembele, som med ett lågt avslut sköt in 1-0 för sitt Barcelona efter knappt en timmes spel. Det målet blev matchens enda. Eller ja, enda godkända åtminstone. För Keko hittade en övertidskvittering för Valladolid, men målet dömdes bort efter en VAR-granskning, och Barcelona fick segern.

Atlético Madrid vann även de med uddamålet mot en nykomling.

Rayo Vallecano höll länge "Los Rojiblancos" stången på Wanda Metropolitano. Men efter en dryg timmes spel skulle Antoine Griezmann till slut hitta det som blev matchens enda mål, och gav Atlético sin första seger för säsongen.

I Baskien så blev det säsongens första minuter för John Guidetti, som fick göra ett inhopp i den 64:e minuten när hans Alavés spelade 0-0 hemma mot Real Betis.