Tredje torsken för Ängelholm

Ängelholm har ännu varken tagit poäng eller gjort mål i superettan i fotboll. Mot Varberg, 0-1, kom tredje raka förlusten - av tre möjliga - trots att det var hemmalaget som förde spelet större delen av matchen.(TT)
Publicerad 19 april 2015
Ängelholm har ännu varken tagit poäng eller gjort mål i superettan i fotboll. Mot Varberg, 0-1, kom tredje raka förlusten - av tre möjliga - trots att det var hemmalaget som förde spelet större delen av matchen. I den 65:e minuten tog Mats André Kaland

I den 65:e minuten tog Mats André Kaland hand om en boll som studsade mellan Ängelholms mittbackar och kunde med rejäl betänketid trycka in segermålet för Varberg.

Brommapojkarna tog däremot sin första poäng, när man spelade 1-1 mot Stockholmsrivalen AFC United. Gabriel Petrovic gav BP ledningen efter 24 minuter och det såg ut att stå sig, men Othman El Kabir - bror till tidigare allsvenska spelaren Moeastafa - kvitterade på tilläggstid för AFC.

Saman Ghoddos fixade med sin två mål mot Ljungskile första segern för säsongen för Syrianska.