TT-Sport

Tredje raka för Smederna

TT-Sport Artikeln publicerades

Regerande mästarklubben Smederna har fått en flygande start på speedway-säsongen. På tisdagen kom tredje raka segern i elitserien, efter förkrossande 55-35 hemma mot Masarna inför storpublik. - Det var gott. Vi gör en superbra insats. De håller sig kvar i matchen eftersom de har två, tre gubbar som är bra.(TT)

Regerande mästarklubben Smederna har fått en flygande start på speedway-säsongen. På tisdagen kom tredje raka segern i elitserien, efter förkrossande 55-35 hemma mot Masarna inför storpublik.

– Det var gott. Vi gör en superbra insats. De håller sig kvar i matchen eftersom de har två, tre gubbar som är bra. Men i övrigt var vi överlägsna, säger lagledaren Jerker Eriksson i en videointervju på Smedernas Facebook-sida.

Matchen mellan Västervik och Vetlanda fick tillfälligt brytas efter att hemmalagets Peter Kildemand kraschat. Dansken fick hämtas med ambulans och fördes till sjukhus, enligt Västerviks-Tidningen var han vid medvetande. När matchen sedan återupptogs kunde hemmalaget köra hem segern, 49-41.

Indianerna bortabesegrade Lejonen med 49-41 och Dackarna-Rospiggarna slutade 51-39.