Tinnerholm - besviken men ändå glad

Anton Tinnerholm kände sig tudelad. Besviken över insatsen i första halvleken men också glad över att ha varit en del av landslagets startelva mot Iran. - Det var stort. Det största man kan vara med om i Sverige, så det var skitkul, sade han efter 3-1-segern på tisdagskvällen.(TT)
Publicerad 31 mars 2015

Anton Tinnerholm hamnade i problem direkt. I ett av Irans första anfall försökte högerbacken bryta en passning till Vahid Amiri, men hamnade på fel sida och räddades av att Erik Johansson fanns där som understöd i mötet med Iran på Friends Arena.

Tur för Sverige.

Men Tinnerholm grämde sig ändå.

Det var ju inte den inledningen som han inte ville ha.

””

"Släppte lite"

Den initiala besvikelsen viftade han dock bort snabbt.

Då den andra halvleken blev bättre och att Sverige vann med 3-1 - efter mål vardera av Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg och Ola Toivonen - hade Tinnerholm nära till leende och var trots allt nöjd med sin insats.

””

Om spelet räcker för att knipa en plats i EM-truppen till hemmamatchen mot Montenegro den 14 juni vill den 24-årige Malmö FF-spelaren inte sia om.

””

"Inte gjort bort mig"

Målvakten Robin Olsen, även han i Malmö FF, var förtegen om han tror på en plats i den kommande EM-truppen.