Tampa Bay vann mot Philadelphia i galen match

Lördagens matiné mellan Philadelphia och Tampa Bay slutade med en Tampaseger med 6-5 efter förlängning. Men det satt långt inne. Med elva minuter kvar ledde Tampa Bay med 5-1 och all logik pekade redan då på att segern var säkrad. Men minuten efter reducerade Travis Konecny till 5-2.(TT)
Publicerad 17 november 2018

Lördagens matiné mellan Philadelphia och Tampa Bay slutade med en Tampaseger med 6-5 efter förlängning. Men det satt långt inne.

Med elva minuter kvar ledde Tampa Bay med 5-1 och all logik pekade redan då på att segern var säkrad. Men minuten efter reducerade Travis Konecny till 5-2.

Och sedan rullade det på.

Fem minuter efter Konecnys reducering hade hemmalaget Philadelphia kvitterat. Men gudarna i idrottsvärlden kan vara grymma ibland, och det fick hemmalaget känna på. Philadelphia var en frilägesmiss från att fullborda vändningen som i stället gick till förlängning, och där lyckades Tampa Bay ta sig samman. Anthony Cirelly avgjorde halvvägs in på förlängningen, assisterad av Victor Hedman.

Lördagens andra tidiga match gick även den till förlängning. Där vann Detroit borta mot New Jersey med 3-2 efter att först ha legat under med 0-2.