Syrianska vann - med tre nya tränare

Syrianska plockade tre viktiga poäng i botten av superettan när laget vände och vann mot Öster med 2-1. Bortalaget, som är precis bakom den allsvenska kvalplatsen, tog ledningen efter 20 minuter. Men efter två hemmamål inom sex minuter, strax efter paus, var det Syrianska som var i ledningen.(TT)
Publicerad 19 augusti 2017

Syrianska plockade tre viktiga poäng i botten av superettan när laget vände och vann mot Öster med 2-1.

Bortalaget, som är precis bakom den allsvenska kvalplatsen, tog ledningen efter 20 minuter. Men efter två hemmamål inom sex minuter, strax efter paus, var det Syrianska som var i ledningen. Och den behöll laget från Södertälje, som hade tre nya tränare i matchen.

Sedan tidigare hade Sharbel Touma, Edmond Lutaj och Steven Younan gjort sitt i klubben och de har tillfälligt ersatts av Fredrik Axelsson, Lars Axelsson och Anders Pense. Syrianska tog sig efter segern just ovanför det negativa kvalstrecket. De har samma poäng som elvan Varberg, som förlorade borta mot mittenlaget Degerfors med 0-1.