Storseger för Skellefteå i CHL

Skellefteå reste sig efter chockförlusten borta mot Bolzano efter straffar och krossade polska Tychy i Champions Hockey League med 8-1. Västerbottningarnas storseger innehöll inte mindre än åtta olika målskyttar.(TT)
Publicerad 2 september 2018

Skellefteå reste sig efter chockförlusten borta mot Bolzano efter straffar och krossade polska Tychy i Champions Hockey League med 8-1.

Västerbottningarnas storseger innehöll inte mindre än åtta olika målskyttar.

””

Lagkaptenen Jimmie Ericsson, nye backen Patrik Norén och Oscar Möller såg till att Skellefteå gick upp i en 3-0-ledning redan i den första perioden.

Djurgården var pressat av det norska laget Storhamar, men lyckades vinna med 3-2 till slut. De var i underläge 0-2 med åtta minuter kvar att spela av tredje perioden. Då vaknade stockholmarna. Daniel Brodin och Jacob Josefson gjorde så att matchen gick till förlängning med varsina mål. Sedan avgjorde Marcus Davidsson och blev stor matchvinnare för sitt Djurgården.

Även Malmö gjorde 3-0 i första perioden hemma mot Minsk i en match som slutade 4-1. Det var Malmös andra raka seger och Lars Bryggman sköt de två första målen, det inledande redan efter tolv sekunders spel.