13 mål av topplagen i La Liga

Topplagen i La Liga hade lekstuga mot bottengängen. Barcelona slog jumbon Osasuna med 7-1 och Real Madrid vann med 6-2 mot Deportivo La Coruna, som ligger just ovanför nedflyttningsstrecket.(TT)
Publicerad 26 april 2017

Lionel Messi, som gjorde 3-2 i slutsekunderna mot Real Madrid i El Clásico i söndags, svarade för två av målen mot Osasuna. Även André Gomes och Paco Alcacer gjorde två mål vardera.

Gomes har fått skulden för flera av Barcelonas förluster den här säsongen. Men mot Osasuna gjorde portugisen en av sina bästa matcher.

På tio minuter i andra halvlek beseglade Osasunas öde då Barcelona gick från 2-1 till 6-1.

Barcelona leder tabellen på samma poäng som Real Madrid, som dock har en match mindre spelad. Real vilade bland andra storstjärnan Cristiano Ronaldo mot Deportivo La Coruna.

Det gick bra ändå, Real vann med 6-2, James Rodriguez blev tvåmålsskytt.