Seger och Asllani till semifinal

Varken Rosengård eller Linköping lyckades nå semifinal i damernas Champions League i fotboll. Men det gjorde däremot Caroline Segers och Kosovare Asllanis Paris Saint Germain. I returen mot Glasgow blev det hela 5-0 och PSG gick vidare med totalt 7-0.(TT)
Publicerad 28 mars 2015

Seger spelade hela matchen medan Asllani kom in med 20 minuter kvar. Något mål blev det dock inte för svenskorna. Däremot fixade Asllani den straff som gav 5-0 i 87:e minuten. Och två minuter senare fick hon själv ett gult kort.

I semifinalen väntar mästarlaget Wolfsburg som slog ut Rosengård på bortamål.