TT-Sport

Seger för Jansson i MLS-debuten

TT-Sport Artikeln publicerades

Så har mittbacken Robin Jansson fått debutera i amerikanska MLS. När hans Orlando City mötte New York Red Bulls på bortaplan fick svensken spela hela matchen. Orlando höll nollan och vann med 1-0, lagets första vinst för säsongen.(TT)

Så har mittbacken Robin Jansson fått debutera i amerikanska MLS. När hans Orlando City mötte New York Red Bulls på bortaplan fick svensken spela hela matchen.

Orlando höll nollan och vann med 1-0, lagets första vinst för säsongen. 27-årige Jansson bokfördes för ett gult kort i inledningen av andra halvlek.

– Vi tror på oss själva, vi vet att vi har riktigt bra spelare och en riktigt bra stämning i laget. Spelarna ska ha beröm inte bara för att de vann utan på det sätt de genomförde matchen, säger tränaren James O'Connor till lagets Twitter efter matchen.

Robin Jansson skrev på för Orlando tidigare i mars och har på mindre än ett år gjort en ordentlig resa. I april i fjol lämnade han division 1-laget Oddevold för spel i AIK och allsvenskan. På hösten blev det SM-guld och i januari landslagsdebut mot Finland.