Sävehof reducerade efter otrolig vändning

Det såg ut att vara slutspelat för Sävehof i SM-slutspelet. Redbergslid gick mot en tredje rak seger i kvartsfinalserien och hade en bekväm ledning med 29-22 i den 48:e minuten på hemmaplan. Men, i handboll kan det vända snabbt.(TT)
Publicerad 23 april 2017

Men, i handboll kan det vända snabbt.

Ett passivt Redbergslid under matchens tio sista minuter bäddade för en imponerande vändning av Sävehof. Med lite mer än två minuter kvar var det kvitterat och en minut senare var Sävehof i ledningen, 31-30.

””

Jonathan Carlsbrogård, som totalt gjorde tio mål för RIK, kvitterade vid 58.56, men Jonas Larholm fick sista ordet när han satte segermålet, 32-31, till Sävehof.