Ronaldo mållös trots fyra mål

Real Madrid vann med 4-2 mot Celta Vigo i den spanska ligafotbollen, men var stundtals rejält tillbakapressade. Matchen avgjordes först när Real Madrids - som ett tag spelade med fembackslinje - Javier Hernandez kontrade in 4-2-målet 20 minuter före full tid.(TT)
Publicerad 26 april 2015

Real Madrid vann med 4-2 mot Celta Vigo i den spanska ligafotbollen, men var stundtals rejält tillbakapressade.

Matchen avgjordes först när Real Madrids - som ett tag spelade med fembackslinje - Javier Hernandez kontrade in 4-2-målet 20 minuter före full tid.

Superstjärnan Cristiano Ronaldo, som gjort 39 mål på 33 omgångar, spelade hela matchen men gjorde för övrigt inget av de fyra målen.

I och med segern skuggar Real fortfarande Barcelona i ligatoppen, avståndet är två poäng.