Ronaldo bakom Portugals seger

Cristiano Ronaldo gjorde två mål när Portugal slog Ungern med 3-0 och hängde på Schweiz i toppen av grupp B. André Silva satte sitt femte landslagsmål i sin fjärde landskamp när han ordnade 1-0 efter lite mer än en halvtimme. Portugal har aldrig förlorat mot Ungern.(TT)
Publicerad 25 mars 2017

Portugal har aldrig förlorat mot Ungern. På elva landskamper har det blivit sju segrar och fyra oavgjorda matcher.

Josip Drmic såg till att Schweiz är felfritt efter fem omgångar när han nickade in segermålet, 1-0, mot Lettland två minuter efter att han kommit in på banan.

Schweiz är tre poäng före Portugal efter 2-0-segern i det inbördes mötet i Basel i höstas.

Belgien behöll greppet om förstaplatsen i grupp H tack vare Romelu Lukakus kvitteringsmål mot Grekland i den 89:e minuten, 1-1. Kostas Mitroglou gav Grekland ledningen direkt på avspark i andra halvlek men fick Panagiotis Tachtsidis utvisad i den 65:e minuten.