Rangersvinst efter Lundqvists straffräddning

New York Rangers målvakt Henrik Lundqvist räddade ett skott av Colorados Gabriel Landeskog och därmed var matchen över. Rangers vann över Colorado med 3-2 efter förlängning och tre straffrundor i Madison Square Garden i New York. Rangersbacken Kevin Shattenkirk satte matchens avgörande puck.(TT)
Publicerad 17 oktober 2018

Rangersbacken Kevin Shattenkirk satte matchens avgörande puck.

””

Tolv minuter in i första perioden gjorde New York Rangers Chris Kreider matchens första mål. Gabriel Landeskog kvitterade för Colorado i andra och sedan gjorde Kevin Hayes för New York och Nathan MacKinnon för Colorado varsitt mål. Landeskog noteras för assist på MacKinnons mål.

Tredje perioden blev mållös och likaså förlängning.

Inför tredje straffrundan hade lagen ett straffmål var, genom Mats Zuccarello för New York och Mikko Rantanen för Colorado. Då satte Rangersbacken Kevin Shattenkirk sin straff och Lundqvist räddade straffen från Landeskog.

Rangers har bara vunnit två av de första sex matcherna hittills i säsongens öppning.