Quaison målskytt igen för Mainz

Robin Quaison gjorde mål förra helgen mot Leipzig. Mot Werder Bremen skrev sig svensken återigen in i målprotokollet. Quaison behövde bara tio minuter på planen efter att ha bytts in innan han reducerade till 1-2. I fjärde övertidsminuten kom också Mainzkvitteringen genom Fabian Frei.(TT)
Publicerad 16 december 2017

Ludwig Augustinsson spelade hela matchen för Werder Bremen.

Bayern München kom undan med nöd och näppe borta mot Stuttgart. Thomas Müller gjorde matchens enda mål för serieledarna, tio minuter från slutet. Chadrac Akolo fick ett drömläge att kvittera med en straff på övertid, men Stuttgartspelaren lyckades inte förvalta straffen.