PSG åter i topp

Zlatan Ibrahimovic Paris Saint Germain återtog ledningen i Ligue 1, den franska fotbollsligan, efter 2-0 borta mot Nantes på söndagskvällen. Ibrahimovic gjorde comeback efter avstängningen och spelade fram till Blaise Matuidis 2-0-mål efter en halvtimme.(TT)
Publicerad 3 maj 2015

Zlatan Ibrahimovic Paris Saint Germain återtog ledningen i Ligue 1, den franska fotbollsligan, efter 2-0 borta mot Nantes på söndagskvällen.

Ibrahimovic gjorde comeback efter avstängningen och spelade fram till Blaise Matuidis 2-0-mål efter en halvtimme. Ibrahimovic gjorde en del fina mottagningar men blev ofta ganska hårt tagen. Han spelade dock hela matchen.

Redan efter tre minuter hade Edinson Cavani gjort matchens första mål och den första halvleken var PSG:s. I andra mattades tempot av och mittenlaget Nantes stod emot bra.

Paris har nu 74 poäng mot 71 för Lyon med tre omgångar kvar. Guingamp, Montpellier och Reims är de matcher som återstår för PSG.