Poäng för Rögle men turligt Timrå-avgörande

Efter den tunga SHL-starten med sex raka förluster har jumbon Rögle börjat hitta spelet. I bortamötet med Timrå blev Craig Schira sen poängräddare för Ängelholmslaget när han satte 3-3 med sex minuter kvar av ordinarie tid i den tredje perioden.(TT)
Publicerad 18 oktober 2018

Men hemmastarka nykomlingen Timrå var laget som fick med sig extrapoängen. Tvåmålsskytten Anton Wedin, som även satte 3-2-målet, avgjorde med sitt 4-3-mål 30 sekunder in i förlängningen.

25-åringen kom fri från mittzonen och slog in sin egen retur sedan Röglemålvakten Ville Kolppanen inte fått grepp om det första skottet. Wedin vallade in pucken via finländarens högra benskydd.

””

Medelpadlaget Timrå är därmed återigen ett vinnande SHL-lag, efter två raka förluster, och är fortsatt obesegrade på hemmaplan.