Payet frälste Frankrike i 90:e

Dimitri Payet såg på måndagskvällen till att höja fotbollstemperaturen i Frankrike ytterligare inför EM. West Ham-spelarens snyggt knorrade frispark i 90:e minuten betydde 3-2 i träningslandskampen mot Kamerun i Nantes. Det var tredje gången i matchen som Frankrike tog ledningen.(TT)
Publicerad 30 maj 2016

Det var tredje gången i matchen som Frankrike tog ledningen. Blaise Matuidi gjorde 1-0 och Olivier Giroud 2-1, men Kamerun såg ut att ha ordnat oavgjort när Eric Maxim Choupo-Moting kontrade in 2-2 i 88:e minuten. Då klev Dimitri Payet fram och såg till att hemmapubliken fick det sista jublet.

Frankrike inleder EM-turneringen mot Rumänien den 10 juni. I grupp A spelar också Albanien och Schweiz.