TT-Sport

Nyquist avgjorde med säsongens första mål

TT-Sport Artikeln publicerades

Gustav Nyquist avgjorde för Detroit med ett övertidsmål i NHL-ishockeyn. Nyquist fick pucken mitt på planen efter en brytning av Dylan Larkin och kom ensam mot Floridamålvakten Michael Hutchinson. Det rappa skottet satt på klubbsidan, och var säsongens första.(TT)

Nyquist fick pucken mitt på planen efter en brytning av Dylan Larkin och kom ensam mot Floridamålvakten Michael Hutchinson. Det rappa skottet satt på klubbsidan, och var säsongens första. Han noterades också för säsongens sjätte assist när han var inblandad i Larkins 3-2-mål i andra perioden.

Marcus Krüger gjorde säsongens andra mål när Chicago besegrade Columbus på bortaplan.

Matchen stod och vägde med ställningen 1-1 när Marcus Krüger höll fram klubban och lyckades styra in ett skott från Alexandre Fortin i tredje perioden. Det krävdes fotogranskning innan svensken noterades för målet.

Därefter fick Chicago fart på skridskorna och Patrick Kane stänkte in både 3-1 och 4-1-målet, som också blev matchens slutresultat.

Krügers mål var säsongens andra för den 28-årige Huddingesonen. I målet storspelade Corey Crawford, som utsågs till matchens bästa spelare med 37 räddningar. Crawford gjorde sin andra match efter att ha varit borta sedan december till följd av en hjärnskakning.