Nygårdh bakom Mullsjös derbyseger

Topptippade Mullsjö rivstartade säsongen med en 9-6-seger mot superligans nykomling Jönköping. Spelaren bakom derbyvinsten? Johan Nygårdh. Den 28-årige forwarden petade in tre mål - 3-0, 4-0 och 6-1 - och bidrog till att hemmalaget ledde med 7-3 efter två perioder.(TT)
Publicerad 22 september 2017

Topptippade Mullsjö rivstartade säsongen med en 9-6-seger mot superligans nykomling Jönköping.

Spelaren bakom derbyvinsten?

Johan Nygårdh.

Den 28-årige forwarden petade in tre mål - 3-0, 4-0 och 6-1 - och bidrog till att hemmalaget ledde med 7-3 efter två perioder.

I början av tredje fick matchen fick lite liv igen men Jönköping, som vann sista perioden med 3-2, hade lite för mycket att ta igen för att kunna skaka om lokalrivalen Mullsjö.

På söndag kliver superligans resterande lag in i säsongens första omgång. Mästarlaget Falun inleder borta mot Sirius.