NHL: Ny seger för Colorado

Gabriel Landeskog gjorde mål och Carl Söderberg en assist när Colorado vann med 4-2 mot Toronto. - Det är väldigt roligt att spela hockey just nu. Hoppas det håller i sig, säger Söderberg till Expressen. Det var lagets tionde raka seger.(TT)
Publicerad 23 januari 2018

Det var lagets tionde raka seger.

””

Matchen stod och vägde efter två perioder men i den tredje kunde Colorado dra ifrån. Först gjorde Blake Comeau 3-2 efter drygt tolv minuter, med en fin framspelning av Carl Söderberg. Med 54 sekunder kvar satte Landeskog sitt mål, säsongens 17:e, i öppen kasse.

””

För Toronto svarade William Nylander och Andreas Borgman för assist på 2-2-målet.

Detroit slog New Jersey borta med 3-0. Jonathan Ericsson gjorde en målgivande passning i matchen.

Det var viktiga poäng för Detroit, som fortfarande har åtta poäng upp till en slutspelsplats.

””

Jumbon Arizona vann igen, den här gången mot New York Islanders efter förlängning, 3-2. Oliver Ekman-Larsson gjorde assist på det första målet.