Muy Bueno, Alberto

Alberto Bueno var lördagens spelare i den spanska ligafotbollen. Den offensiva mittfältaren gjorde fyra mål för Rayo Vallecano i segermatchen mot Levante - på 15 minuter. Madridlaget låg under med 0-1 när showen började.(TT)
Publicerad 28 februari 2015

Madridlaget låg under med 0-1 när showen började. Bueno använde huvudet i den 23:e minuten, högerfoten i den 32:a, vänsterfoten en minut senare och avslutade med att slå in 4-1 med högern i den 38:e minuten efter att först ha skjutit med vänstern. I den 65:e minuten lämnade Bueno planen efter, som man säger, väl förrättat värv. Matchen slutade 4-2.

Barcelona vann programenligt borta mot Granada, 3-1. Luis Suárez gjorde 2-0-målet och spelade fram till Leo Messis 3-1. Ivan Rakitic inledde målskyttet.