Müllers kanon gav 1-1 mot Spanien

Tyskland, regerande världsmästare tillika Sveriges kommande VM-motståndare, fick nöja sig med oavgjort, 1-1, i fredagens träningsmatch hemma mot Spanien. Valencias Rodrigo Moreno gav Spanien ledningen redan efter sex minuter, men blev snuvad på rollen som matchhjälte tio minuter före paus.(TT)
Publicerad 23 mars 2018

Tyskland, regerande världsmästare tillika Sveriges kommande VM-motståndare, fick nöja sig med oavgjort, 1-1, i fredagens träningsmatch hemma mot Spanien.

Valencias Rodrigo Moreno gav Spanien ledningen redan efter sex minuter, men blev snuvad på rollen som matchhjälte tio minuter före paus.

Thomas Müllers kvittering inför drygt 50 000 åskådare i Düsseldorf var mycket vacker. Bayern München-stjärnan fick bollen några meter från straffområdet och från nästan stillastående skickade han upp bollen i krysset.