Ramos räddade Real

Sergio Ramos såg till att Real Madrid behåller sitt sex poäng stora försprång i den spanska ligan tack vare ett sent segermål i 3-2-mötet med Deportivo La Coruna. Deportivo ledde med knappa tio minuter kvar att spela, men Mariano Mejia kvitterade och så kunde Ramos nicka in en hörna på tilläggstid.(TT)
Publicerad 10 december 2016

Sergio Ramos såg till att Real Madrid behåller sitt sex poäng stora försprång i den spanska ligan tack vare ett sent segermål i 3-2-mötet med Deportivo La Coruna.

Deportivo ledde med knappa tio minuter kvar att spela, men Mariano Mejia kvitterade och så kunde Ramos nicka in en hörna på tilläggstid.

Den främste utmanaren Barcelona hade spelat oavgjort i tre raka ligamatcher inför mötet mot Osasuna och även mot jumbon från Pamplona hade Barca-stjärnorna svårt inledningsvis.

Osasuna lyckades nämligen hålla tätt i en timme på hemmaplan, men sedan brast fördämningarna. Först hittade Lionel Messi läckert fram till Jordi Alba som i sin tur kunde servera Luis Suarez öppet mål till 1-0 - sedan fyllde den argentinske världsstjärnan på med två egna mål.

Matchen slutade 3-0.