Mellbergs BP besegrade Mjällbys VSK

För några år sedan kamperade de ihop som två av fotbollslandslagets största vinnarskallar. På måndagskvällen ställdes de mot varandra, som tränare, i division 1.(TT)
Publicerad 2 maj 2016

För några år sedan kamperade de ihop som två av fotbollslandslagets största vinnarskallar. På måndagskvällen ställdes de mot varandra, som tränare, i division 1. Långt ifrån det allsvenska strålkastarljuset gjorde Olof Mellbergs Brommapojkarna och Johan Mjällbys Västerås SK upp - och Mellberg kom att gå vinnande ur striden.

Markus Gustafsson gav BP ledningen på straff strax innan halvtidsvilan. I upptakten av andra halvlek utökade Stefano Vecchia till 2-0, innan Christopher Brandeborn satte 3-0 med 25 minuter kvar att spela.

I och med segern toppar Brommapojkarna division 1 norra med maximala nio poäng på tre omgångar. Västerås har tre inspelade poäng och är nia i tabellen.