TT-Sport

McGregors utspel: "Han hade varit död"

TT-Sport Artikeln publicerades

I våras attackerade Conor McGregor en buss med andra MMA-fajters, bland annat Chabib Nurmagomedov. Inför UFC-mötet mellan de två kom irländaren med ett nytt utspel. - Hade han kommit ut ur bussen hade han varit död och jag suttit i en cell, sade McGregor.(TT)

Under pressträffen inför den upphaussade matchen den 6 oktober sippade McGregor på whisky och tillät knappt ryssen att få en syl i vädret. McGregor, som inte gått en MMA-match på nästan två år, lovade att ha avgjort matchen redan i första ronden.

– Jag tror att någon, som vi kan kalla en råtta, har en käke gjord av glas, sade McGregor.

Sedan han blivit av med sin UFC-titel, för att ha vägrat att försvara den, har McGregor i stället gått en boxningsmatch mot Floyd Mayweather, som amerikanen vann på teknisk knockout.

McGregor dömdes i somras till samhällstjänst efter bussattacken.

Nurmagomedov, som är den regerande UFC-mästaren i lättvikt, brusade aldrig upp när McGregor kom med sina utspel och sade sedan.

– Det här blir min tredje fajt på nio månader. Jag är obesegrad, 26-0, och har aldrig förlorat en rond. Så jag vet inte vad den här killen pratar om, jag fattar inte vad han ska hitta på, sade Nurmagomedov.

– Tror han verkligen att whisky kommer att hjälpa honom?