Mållöst derby i norra London

Tottenham och Chelsea bjöd på högoktanig Premier League-fotboll, men efter två intensiva halvlekar på White Hart Lane visade resultattavlan 0-0. Målvakterna imponerade i Londonderbyt. Chelseas Asmir Begovic hade mest att göra före paus när han höll sitt lag kvar i matchen.(TT)
Publicerad 29 november 2015

Tottenham och Chelsea bjöd på högoktanig Premier League-fotboll, men efter två intensiva halvlekar på White Hart Lane visade resultattavlan 0-0.

Målvakterna imponerade i Londonderbyt. Chelseas Asmir Begovic hade mest att göra före paus när han höll sitt lag kvar i matchen. Och hemmakeepern Hugo Lloris svarade för dagens häftigaste räddning när han blixtsnabbt räddade Eden Hazards pressade volley, med vänsterhanden, i den 67:e minuten.

Chelseas manager José Mourinho hade överraskande valt att placera anfallsstjärnan Diego Costa på bänken - där blev spanjoren kvar hela matchen.

Costa såg allt annat än nöjd ut och att fjolårets skyttekung inte byttes in mot slutet - när gästerna hade ett visst tryck mot Tottenhammålet - var förvånande.

Tottenham ligger femma, fyra poäng efter serieledande Manchester City. Säsongens stora besvikelse, Chelsea, återfinns på en blygsam 14:e plats.