Mål igen av Arvidsson i Nashville

Viktor Arvidsson storspelar i Nashville och har nu gjort tre mål på två matcher. Han var åter en av målskyttarna i segern mot Detroit i NHL-ishockeyn.(TT)
Publicerad 21 februari 2018

Efter en försvarsmiss i Detroit i början av tredje perioden, där en av backarna inte fick ordning på pucken, fick Arvidsson tag på den och kom loss ensam mot målvakten Jimmy Howard. 3-1-målet som följde är Arvidssons tredje på två matcher.

””

Nashville vann till slut med 3-2. Övriga målskyttar var Scott Hartnell och Kyle Turris. Med segern kunde Nashville bryta en förlustsvit på sju raka matcher mot Detroit.

Arvidsson har hållit sig framme på sistone och satte även två mål i måndags när Nashville slog Ottawa med 5-2, båda gångerna framspelad av Filip Forsberg.

Colorados Gabriel Landeskog stod för en stark insats mot Vancouver och satte ett av lagets fem mål. I slutet av tredje perioden spelade Landeskog dessutom fram till Tysons Barries kvittering i numerärt överläge, till 4-4. Nathan MacKinnon avgjorde sedan för Colorado efter knappt fyra minuter av förlängningen.

Anders Nilsson i Vancouvers mål hade inte en av sina bästa dagar. Med fem insläppta mål landade han på en räddningsprocent på 85 procent.