Mäktig vändning av Hammarby

Hammarby stod för en mäktig vändning när World Cup i bandy inleddes i Sandviken. Underläget mot ryska topplaget Jenisej var 0-5 en bit in i andra halvlek. Men när slutsignalen gick efter timmen spelad stod det 5-5 - och sedan vann Hammarby straffläggningen och matchen.(TT)
Publicerad 8 oktober 2015

Adam Gilljam svarade för tre av Hammarbys mål, bland annat kvitteringen till 5-5 på tilläggstid.

Sandviken är ute efter sin tredje titel i World Cup, efter segrar 1974 och 2002, men har inte lyckats sedan turneringen flyttade till Sandviken och Göransson Arena för sex år sedan. Saik inledde med 5-2-seger över Edsbyn. Erik Pettersson gjorde lagets tre första mål.

Broberg-Söderhamn började med vinst över Kamparit från Finland, 6-2, och Västerås slog ryska Neftjanik med 6-3.