Lugi vände borta mot Hammarby

Hammarby inledde starkast men fick till slut ge sig mot gästande Lugi i handbollsligan. Hemmalaget fick inte stopp på en suverän Hampus Jildenbäck som gjorde elva mål, varav två på straff, och var hundraprocentig i sitt skytte.(TT)
Publicerad 19 oktober 2018

Hammarby inledde starkast men fick till slut ge sig mot gästande Lugi i handbollsligan.

Hemmalaget fick inte stopp på en suverän Hampus Jildenbäck som gjorde elva mål, varav två på straff, och var hundraprocentig i sitt skytte. Hammarby hade 16-14 i paus men ett målvaktsbyte i Lugi gav effekt för laget från Lund som kom i kapp vid 22-22 efter 45 minuters spel. Lugi vann sedan matchen med 29-27.

””

I Skåne tog guldfavoriten IFK Kristianstad sin 70:e raka vinst mot svenskt motstånd i Kristianstad arena.

Men topplaget Skövde gav regerande mästarlaget en tuff match. Hemmalagets tremålsledning i paus blev till slut en uddamålsseger med 29-28.