Linköping en seger närmare final

Linköpings innebandyherrar gick fram till 2-0 i matcher i semifinalserien mot Helsingborg. Söndagens 5-0-vinst hemma i Linköping följdes på tisdagen upp med 3-2 på bortaplan. Men segern satt långt inne. Halvvägs in i matchen ledde Helsingborg med 2-0 efter mål av Jonathan Nilsson och Mika Moilanen.(TT)
Publicerad 31 mars 2015

Reduceringen kom genom Tobias Gustafsson 12.38 in i mittperioden och knappt två minuter senare kvitterade den tjeckiske landslagsforwarden Matej Jendrisak.

Samme Jendrisak, som gjorde 28 mål på 26 matcher i grundserien där Linköping slutade på tredje plats, avgjorde sedan drygt fyra minuter in i förlängningen.

Semifinalserien avgörs i bäst av sju matcher. Nästa match spelas i Linköping på torsdag.