Lindberg tillbaka när Rangers vann

Oscar Lindberg gjorde säsongsdebut efter sin stora höftoperation i april när New York Rangers vann hemma mot Arizona i NHL-ishockeyn. Henrik Lundqvist släppte in två mål av Radim Vrbata. Men hemmalaget drog ändå det längsta strået och vann med 3-2, med det avgörande målet i tredje perioden.(TT)
Publicerad 24 oktober 2016

Henrik Lundqvist släppte in två mål av Radim Vrbata. Men hemmalaget drog ändå det längsta strået och vann med 3-2, med det avgörande målet i tredje perioden. Jesper Fast noterades för en assist vid det första målet.

Lundqvist gjorde 27 räddningar i segermatchen, den andra för Rangers på två dagar.

Oscar Lindberg fick en speltid på drygt tio minuter.

Han fick så sent som i lördags kväll veta att han skulle göra comeback under söndagen.

””

Vancouversvit sprack

Henrik Sedin gjorde sitt tredje mål för säsongen i Vancouvers bortamatch mot Anaheim, framspelad av Loui Eriksson. Eriksson fick poäng även vid lagets första mål när han plockade upp pucken vid en misslyckad passning och passade fram till Bo Horvat.

Men Anaheim hade hård press på Vancouver. Hemmalaget vann skotten med 37-19, och matchen med 4-2. Det var Vancouvers första nollpoängare i höst efter fyra segrar och en oavgjord match.

””

Höll nollan utomhus

Winnipegs utomhusmatch mot Edmonton blev försenad i två timmar på grund av att det varma vädret gjorde isen för mjuk. När matchen sedan kom igång stod en inspirerad målvakt i vägen för en hemmasuccé.