Laddat för rysare i avgörande möte

Svensklaget Detroit åkte på rejält med stryk i nattens Stanley Cup-möte mot Tampa Bay. Matchen slutade 2-5 och därmed ligger lagen lika inför det kommande och avgörande mötet lagen emellan. Efter nattens match står det 3-3 i åttondelsfinalen mellan Detroit och Tampa Bay.(TT)
Publicerad 28 april 2015

Efter nattens match står det 3-3 i åttondelsfinalen mellan Detroit och Tampa Bay. Tyler Johnson i Tampa Bay satte två mål i hemmalagets kasse, varav ett spelades fram av svenske Victor Hedman.

Jason Garrison, Alex Killorn och Cedric Paquette satte resten av Tampa Bay-målen.

””

För Detroit Red Wings del var Tomas Tatar som såg till att det blev mål. Han satte matchens två Detroitmål, det första 12 minuter in i andra perioden framspelad av Niklas Kronwall.

””

Nattens andra match Washington-NY Islanders slutade 2-1 och därmed är det färdigspelat för Islanders.

Washington går vidare till nästa omgång där laget möter New York Rangers.