TT-Sport

Klara Svensson tillbaka i helgen

TT-Sport Artikeln publicerades

Klara Svensson har inte gått en boxningsmatch på över ett år, sedan hon förlorade mot norska storstjärnan Cecilia Brækhus. Men på lördag är hon tillbaka i ringen, då hon har gjort klart med en match i Hamburg på lördag. Då ställs 30-åriga Klara Svensson mot orutinerade georgiskan Mari Tatunashvili.(TT)

Klara Svensson har inte gått en boxningsmatch på över ett år, sedan hon förlorade mot norska storstjärnan Cecilia Brækhus. Men på lördag är hon tillbaka i ringen, då hon har gjort klart med en match i Hamburg på lördag.

Då ställs 30-åriga Klara Svensson mot orutinerade georgiskan Mari Tatunashvili. Medan Svensson har gått 19 matcher (17 vinster och 2 förluster i facit) så har 19-årige Tatunashvili bara gått 4 matcher (2 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda matcher).

"Jag ser fram emot att kliva ut i rampljuset igen. Efter matchen mot Brækhus valde jag att ta ledigt ett tag, men är nu redo att göra comeback. Jag har förändrat en del saker och har ett nytt team, så det känns som en nystart", säger Klara Svensson i ett pressmeddelande.