Kitic ordnade ny hemmaseger

Mönstret är tydligt: Ljungskile trivs bättre hemma än borta. Med 2-0-segern mot Mjällby klev klubben upp på två vinster och två förluster efter fyra omgångar av superettan.(TT)
Publicerad 28 april 2015

Mönstret är tydligt: Ljungskile trivs bättre hemma än borta. Med 2-0-segern mot Mjällby klev klubben upp på två vinster och två förluster efter fyra omgångar av superettan. Förlusterna - 1-2 mot Värnamo och 0-2 mot Syrianska - har varit resultatet av spel på bortaplan medan hemmaspelet har gett segrar mot Brommapojkarna (1-0) och Mjällby.

””

Aleksandar Kitic gav Ljungskile ledningen efter 30 minuter och i matchens allra sista minut utnyttjade Admir Bajrovic en grov kommunikationsmiss i Mjällby-försvararet och rullade in tvåan i tomt mål.

I och med segern har Ljungskile sex poäng och klättrade till sjundeplats. Jönköpings Södra leder med tolv poäng.