Khedira sköt Juventus i topp

Juventus har fått en bra start i jakten på det sjätte raka ligaguldet i Serie A-fotbollen. På lördagen tog Turinlaget den andra segern i säsongsinledningen via 1-0 borta mot Lazio.(TT)
Publicerad 27 augusti 2016

Sami Khedira, som nickade in 1-0-målet i 2-1-segern i premiären mot Fiorentina för en vecka sedan, gjorde enda målet i lördagens match i 66:e minuten.

Juventus toppar den haltande tabellen på sex poäng.

Milan lyckades inte hänga på Juventus i toppen. Borta mot Napoli blev det förlust 2-3. Polacken Arkadiusz Milik gjorde två mål för hemmalaget i första halvlek. I andra kvitterade Milan genom M'Baye Niang och Suso men José Callejón avgjorde för Napoli med kvarten kvar.