Karlsson avgjorde för Columbus

William Karlsson och Gustav Nyquist skrev båda in sig i målprotokollen när deras Columbus respektive Detroit vann sina matcher i NHL-ishockeyn. William Karlsson gjorde säsongens första mål och det avgörande när hans Columbus besegrade Chicago i NHL-ishockeyn med 3-2.(TT)
Publicerad 22 oktober 2016

William Karlsson gjorde säsongens första mål och det avgörande när hans Columbus besegrade Chicago i NHL-ishockeyn med 3-2.

Målet kom i andra perioden vid ställningen 2-1. Karlsson misslyckades först i ett anfall med att få ett skott på mål, men räddade tillbaka pucken och passade bakåt mot Scott Hartnell, som passade vidare till David Savard som sköt på mål, där Karlsson fanns kvar och kunde styra in pucken.

Segern var Columbus första för säsongen.

I Detroit hjälpte Gustav Nyquist till att föra hemmalaget till en 5-3-seger mot Nashville. Efter en knackig inledning på säsongen verkar Detroit ha fått fart på skridskorna och segern blev den tredje i rad.

””

Nyquist gjorde 4-2 målet i sista perioden. Han plockade upp pucken när landsmannen Filip Forsberg tappade den vid egen blålinje. Nyquist vände om, skrinnade förbi backparet och sköt på målvakten Pekka Rinnes klubbsida.

Nyquist tilldelades också en assist för 1-0-målet, som gjordes av Justin Abdelkader.