Karlsson avgjorde för Columbus

William Karlsson gjorde Columbus båda mål i mötet med Calgary som slutade 2-1 i nattens NHL-ishockey. Efter första perioden ledde Calgary men sedan slog Karlsson till och gjorde ett mål i den andra perioden och därefter även ett avgörande i den tredje. - Skönt att vinna och att göra två mål.(TT)
Publicerad 6 februari 2016

William Karlsson gjorde Columbus båda mål i mötet med Calgary som slutade 2-1 i nattens NHL-ishockey.

Efter första perioden ledde Calgary men sedan slog Karlsson till och gjorde ett mål i den andra perioden och därefter även ett avgörande i den tredje.

””

23-årige Karlsson, tidigare i Västerås och HV71, hade inför nattens match åstadkommit fyra mål på 52 matcher

Svenskbacken Anton Strålman gjorde två mål för första gången sedan 2008 när hans Tampa Bay besegrade Pittsburgh med 6-3 på hemmaplan. Men det var en annan svensk, Pittsburghs Patric Hörnqvist, som gjorde matchens första mål 4.53 in i den första perioden.

Strålman utjämnade sju minuter senare och gjorde även matchens sista mål i tom kasse två minuter före slutsignalen. Tampa Bay har vunnit åtta raka matcher på hemmaplan och tio av de elva senaste matcherna.